söndag 3 augusti 2014

Ny telefon

Jag har spenderat de senaste dagarna med att försöka överföra det jag hade i den gamla telefonen till datorn och/eller den nya telefonen. Jag trodde att jag var klar, så jag tömde hela den gamla telefonen. 

Sen kom jag på att jag glömt att flytta över kontakter. Jag har inga telefonnummer kvar, jag har inget lösenord till mitt wifi och så vidare. The ångest! The fucking ångest I tell you.. 

Jag glömde visst mina bokmärken också, och jag vet inte varför min chrome inte hämtar datorns bokmärken. Jag förstår ingenting, jag tycker inte att det är roligt med teknik över huvud taget längre. Det var kul förut, och jag var den som hjälpte andra med sina jävla datorer, men nu är allt så användarovänligt att jag kräks. Jag hatar win 8 och jag använder inte min dyra jävla dator till något annat än att köra webbläsare på, egentligen skulle jag väl lika gärna kunnat köpa en sketen platta.. Telefonerna är värdelösa också. 

Jag är ledsen och trött och slut av allt krångel, och nu har jag inga kontakter kvar heller. Inte för att jag brukar kontakta folk, men det hör inte till saken! 

1 kommentar:

  1. Supersugigt med telefonen, men du kan få tillbaka vanligt Win 7 utseende mha Classic Shell: http://www.classicshell.net/

    SvaraRadera