fredag 9 maj 2014

Fuck it all

Med peppning från två olika håll så bestämde jag mig för att ändå tå upp till läkarmottagningen. 

Till att börja med hade de "ändrat rutinerna" och man fick inte längre bara "dyka upp" utan måste "boka tid" och som vanligt så har jag inte fått någon "information" om detta. Sen ville de ha "betalt" vilket jag ifrågasatte och de struntade i det också. 

Vi blir inkallade av en ung utländsk herre som inte alls tyckte om att jag ifrågasatte hans kunskaper och erfarenhet. Så vi blev skickade in i nästa rum till en annan sköterska. Och jag inser väl nu att jag inte skulle ha godtagit att någon okänd person sätter en nål i min ven. 

Eftersom att venen sprack. Två rör fick hon, sen sprack den. Det var bland det värsta jag hade väntat mig, förutom smärtan, och jag höll på att svimma. Praktikanter som rotar i mina ådror är en annan. Jag vill ha tanten som pratar om sitt barnbarn. 

De skulle tydligen även ha "urinprov", fick jag veta. Hur vore det om den "informationen" hade stått någonstans så att jag kanske inte hade kissat innan jag gick iväg? Som man gör? 

Sen berättar hon att man kan gå upp på sjukhuset och där kan de ta blodprov genom att bara sticka i fingret. Sa hon efteråt. Efter att ha frågat unge herrn. 

Så. 

De får nöja sig med det där. Fuck it all. 

Bra jobbat att "möta sina fobier" när de förstärks. 

1 kommentar: