fredag 14 mars 2014

Bones


Da fuq? Vi hittade det här idag, ett ben upphängt i en grenklyka ungefär i ögonhöjd för en människa. Jag har fått många förslag, lodjur som käkat i trädet (för litet träd), folk som "matar fåglar" genom att spika upp ben i träd, det är tydligen en grej man gör. eller någon som bara lagt dit det för att de hittat det på marken, ungefär som man gör med en vante (om man ids).

Jag vet inte så mycket om djurben, för mig kan det lika gärna vara ett rådjur eller en kokt gris.

Jag gick och funderade på lik faktiskt, och det må låta morbitt (kollade upp stavningen, det heter visst så), men faktum är att det är vi hundägare eller svampplockare som hittar de där skogsliken, oavsett hur de hamnat där. Jag vet inte hur jag hamnade i likgömmartankar, jag har inga planer på att släpa ut lik i skogen, eller ens mörda någon. Vi hittade ju ett annat ben häromdagen, visade jag er det?? Det var nog så det började.. Hur som helst, jag gick och funderade ut skräckscenarion och helt plötsligt hänger det ett fucking ben i ett träd.

Jag tror inte att det är humant, det är för kort och för tjockt för att vara kort liksom. Det kan dock vara en dvärg ur en kannibal-hillbilly-grupp som troligtvis bor under jord och i presennings-tältet som står en bit bort, som dog av sina grava deformiteter på grund av giftutsläpp från soporna som är dumpade just där i skogen. Lite som i "The hills have eyes", fast utan hills och utan radioaktiv strålning..

Här är första benet, det är avsågat, det stöder ju absolut min kannibal-teori.


Hittade de någonsin den där HA-killen de grävde efter högre upp i skogen för femton år sen? Jag minns att det hängde polistejp i videbuskarna..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar