onsdag 25 december 2013

Bok 1

Jag har väl nämnt flera gånger här att jag inte läser längre, jag orkar knappt läsa bloggar ens. För många bokstäver, för lite koncentration, jag vet inte. Joe Hill har flera gånger skrivit om att han läser 52 böcker på ett år, plus att han är pappa, författare och kanske andra saker. Jag är inte så ofta på twitter, men han är hur som helst väldigt rolig. Hund har han också, ser jag nu. 

Jag börjar på böcker och glömmer böcker och jag har två staplar med böcker liggande framme för att jag ska komma ihåg dem men ändå så blir de inte lästa. 

Hur som helst så tog jag fram den här härom kvällen, det är en av de böcker jag fick av pappa för typ ett år sen, ur skåpet som är knökfullt med böcker som ska läsas. Jag försökte mobilblogga om eventet men det gick inge bra och sen så kom jag väl av mig. Jag har lyckats läsa 100 sidor! Jag har även sålt boken för en femma till grannen, det är ju ännu en morot för att läsa klart. 


Har du läst den? Har du läst Marklund? Hon är inte så dålig som jag hade väntat mig, faktiskt.. *positiv*

Jag tjuvstartar härmed 52 böcker 2014. 

2 kommentarer:

 1. Åh, vad jag saknar att läsa. Vill gå till biblioteket men svårt med brutna foten. Ohwell, hoppas att läsandet skänker dig lite ro.

  Kram

  SvaraRadera
 2. God jul!
  Jag läser inte 52 böcker om året men det blir en hög varje år.
  På senare tid har jag även börjat lyssna på så kallade talböcker. Det är smidigt och enkelt. Jag kan lyssna på en bok när jag går till jobbet t.ex.
  Det är dock viktigt att uppläsaren har en röst och uttal som stämmer med historien, annars blir det inget bra.
  Just nu lyssnar jag på Herman Lindqvists Vår dramatiska historia. Jag har lånat hela serien från bibblan.

  SvaraRadera