torsdag 14 november 2013

Doktor B-E

Till att börja med, vi gick och la oss supertidigt och kunde inte sova och sen när vi somnade så har vi vaknat massor med gånger och när jag till slut fick tidningen så gav vi upp och gick upp. Varför jag helt plötsligt har fått den igen, det vet jag inte, men nästa vecka så får jag börja om med att kasta tidningen efter budet. 

Hur som, doktor B-E ringde nyss, som han skulle. Jag tror att han är ännu ett original, men han var klar och tydlig, även om han inte heller hade någon aning om vad det är för tandvårdsgrej jag vill ha, ingen vet någonting. Han ville diskutera vilka mediciner jag åt, för han hade en lång lista sa han, nu kom jag på att jag glömde ta upp eventuella alternativ till lamotriginet, men whatev. Han tyckte att jag skulle ta dem morgon och kväll och "promenera en timme på förmiddagen". Haha, jag fick hålla mig för skratt, han artikulerade väldigt väl och lät som tagen ur en gammal film. Aja, jag gillar gubb-doktorer. 

Nurå? Dags att ta den där förmiddagspromenaden? Ja, det är faktiskt snart dags även om jag inte tror att det blir en hurtig timme i solen, snarare en släpande halvtimme i mörkret. Jag ser att det till och med är minusgrader, det är snart dags att börja klä på hundungen, men hon verkar inte klaga än, om vi inte står still förstås. 

Det är torsdag som sagt, och det vore ju bra om jag orkade producera en säck.. Jag har ingen lust till nånting, jag är förbannad över att jag inte får sova och tycker inte att jag är skyldig världen att vara vuxen. Häromdagen noterade jag, efter flera timmar, att jag lyckats sätta på mig kläderna in och ut, på tal om vuxen-fail. Bleh.. 

2 kommentarer:

  1. Härligt med sådana gubbdoktorer! Bra blogg förresten!

    SvaraRadera