tisdag 16 april 2013

Det här var ju inte tanken..

Jag har då ålat mig in till, vad jag trodde var, kärnan av privatspanare angående alltihopa. Där möts jag av en flock yra höns.. Då förstår ni, då reagerar Anna så att hon börjar med att dunka huvudet i bordet, därefter börjar hon peka med hela handen, och rätt vad det är så är hon chef för skutan!

Det tror inte Annan att Annan orkar.. *sadface*

Imorgon har jag inget kaffe! Såatte. Om ni läser i tidningen att nån dåre har gått berzerk med en kofot och en mördarhund så är det nog jag.

4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig förstått det där med kaffe. Men, än så länge har jag inte läst något i tidningen så jag antar att det har gått... bra...? Heh.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började med kaffe ganska sent, men nu kan jag inte leva utan det! Jag hade liiiite kvar, och jag tog små koppar så det blev en illusion av att dricka mina två muggar. :) Idag måste jag till affären..

   Radera
 2. För astma så har jag bricanyl, venotline och symbicort som jag tar praktiskt taget varje dag. Iallafall bricanyl och sympicorten. Symbicort tar jag varje morgon och varje kväll. Det är är som pulmicort, men starkare och effektivare (och dyrare...) men pulmicorten blev alldeles för svag för mig. Sen så innehåller sympicort kortison, om jag inte minns helt fel så gör inte pulmicort det. MEN, jag lovar nästan GARANTERA att det är på grund av den som du blir skakig och konstig efteråt. Det är inget ovanligt alls. Så blir jag även även av bricanylen och ventolinet, skakig som fan och en puls uppe i skyarna typ. Det är ofarligt, men det är obehagligt. Fast jag har typ vant mig.

  Men jag åker ju in med ambulans halvt ofta för min astma och blir oftast inlagd när jag är förkyld, och då får jag (givetvis) ännu starkare mediciner, och då måste man ha lite extra koll på pulsen, just för att astmamediciner får i regel puls och hjärta slå snabbt och fort och kan även ge hjärtklappningar.

  Och nej, haha, snart kommer jag nog inte kunna somna utan det. Så fort det blir tyst i några minuter (antar dom tar kaffepaus eller något haha). Så undrar jag istället VARFÖR är det tyst nu då? Hehe.

  Ja, hundarna är min livlina på något sätt. Och tack för komplimangen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, tar jag för mycket bricanyl så blir jag jätteskakig och så.. Men just eftersom jag ökat den här pulmicorten så satte jag det i samband. Annars har jag bricanyl, oxis och pulmicort. Det kanske ger sig efter ett tag, men läkaren sa just att det kan ta en månad innan den verkligen visar effekt.

   Jag vet hur du har det, och det är ju min mardröm. Jag kan inte ens tänka mig hur hemskt det måste vara.. :( Gör dig av med djuren och sluta röka är vad läkaren sa till mig. Jag ba: eh nej.

   Radera