torsdag 21 februari 2013

Migrän

Och kattungarna är inte så här snälla och söta idag! De väckte mig när de hade ner nåt.. Jag har inte engagerat mig i vad.

Måste ica, måste räkningar, måste städa hallen och mest av allt vill jag somna om.


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hej hjärtat! Kul att se att du lever! :)

      Mja, de kommer för alltid att vara "kattungarna", det låter bättre än "kattmongona" dessutom.

      Radera
    2. jodå jag lever
      hur mår du?
      vi verkar vara ungefär lika glada :)

      haha, så du är försiktig med vad du kallar dina?
      mina får heta allt efter hur de beter sig!

      Venup är ibland satan, ibland Toothless the dragon, oftast mammas lilla stackare som måste ligga nära och Ronja är klumpig, brum brum gosig, väldigt pappig och alltid in your face och väldigt svartsjuk när Venup (och martins dotter) stjäl uppmärksamhet från henne

      ja, den här dagen skulle ju komma förr eller senare.. här beskriver jag mina älskade odjurs personligheter för dig

      Radera
    3. Jag var nere i mitt lilla må-dåligt-hål, sen tog jag väl mig lite uppåt och nu är det skallebang och illamående. Men lite uppåt. Ja, du vet hur den här skiten är..

      Haha, nja, jag är lite mer "vulgär" i mitt språk live så att säga! :D

      Toothless? :) Cujo och Penny(wise) som gjort skäl för sina namn klumpas oftast ihop till "kattungarna" eftersom de kom sist och var kattungar lixom. De är hur gulliga som helst och ska gosa och pussas men ibland är de bara satans små monster och idag har de galloperat från balkongdörren till sovrummet (hela sängen hasar och saker flyger ur deras väg och så kommer Stella farande för hon är polis och man får inte göra sååååå) och här sitter jag med huvudvärk lixom. Ja du vet, vissa dagar är de charmigare än andra dagar! Men nu tror jag faktiskt att de har däckat nånstans.. ELLER så äter de upp nån krukväxt. Det var ju ingen poäng att köpa tulpaner till mig själv, om man säger så.

      Gu vad jag babblar. :)

      Radera