tisdag 9 oktober 2012

Shopping och umgänge..

Jag och N tog en tur ut till Rusta, jag minns inte vad det var som hon skulle ha där, men jag hittade det här! Haha.. Jag råkar gärna handla på mig grejer när jag kommer ut på såna där ställen, eftersom att jag inte tar mig ut själv.



  • Superbästa pläden någonsin har de på Rusta, den kostar 99 spänn! 
  • Fyra solcellslampor till balkongen, 20 spänn styck. 
  • Kattstrypare, buntband för att sätta fast lamporna. 
  • Bajspåsar, de bästa jag haft och det är inte bara för att det är döskallar på dem.. 
  • Dammsugare, no förklaring needed. 
  • Hallontvål, tio spänn! 
  • Den där stora runda saken är ett doftljus med tre vekar i glasburk, lavendel. 
  • Den lilla gråa rutan är ett set med sex stycken små örhängen. 
  • Värmeljusen hittade jag i och för sig på Plantagen.. 


Den egentliga orsaken till att vi åkte ut var att N skulle fixa balkonglådorna och köpa ljung på Plantagen.. Vi avslutade det hela med mawt på Max.

Vi pratar ju en massa också, och hon är så himla bra. Vi pratar om att vi är lite lika på det viset att vi är lixom raka och framåt. Eller, jag har lite svårt att säga att jag själv är framåt, för de första 18 åren av mitt liv var jag verkligen inte det. Därför antog jag att det var nåt jag tränat fram, men på senare tid så tror jag snarare att det är nåt naturligt som legat förtryckt i nåt hörn i hjärnan.. Sen tycker jag att det är normal social kompetens och förstår inte varför alla gör så stor sak av det. Men så är det visst inte, normalt alltså. N har helt rätt när hon säger att vi är sådana som man antingen älskar eller hatar.

På tal om det så finns det på fullaste allvar grannar som är rädda för mig, det säger de till andra grannar. Trots att jag bara är en snäll liten kissekatt.. Visst kan jag vara högljud, jag svär väl en hel del (och ser inget jävla fel med det), svartklädd med metall i ansiktet och med en mördarhund vid min sida, men jag är snäll och det är precis vad de som känner mig förklarar för de som är "rädda" också.

Och sen sa N nåt som ba värmde mitt lilla hjärta, hon är ju så där rak och tydlig, och sa att hon tycker att jag är så härlig för att jag bara är mig själv, när jag är glad så är jag glad, när jag är arg så är jag arg och det är inget som jag döljer. Jag vet inte riktigt hur jag skulle kunna dölja det heller.. Finns det nån finare komplimang än att man är bra för att man är sig själv?

Mh, vaknade tidigare än jag hade tänkt idag, helt plötsligt har jag problem med att sova längre än jag borde. Så jag tänkte blunda en liten stund.. Eventuellt är det ju fest i helgen och då orkar jag fan inte ha gått upp klockan sex på morgonen.


7 kommentarer:

  1. haha jag har saknat dig, inte varit i 'läsablogg mode'
    jag anade att dina grannar var lite skraja för dig, så du har varit straight på din blogg, jag hade fått rätt bild av dig mao
    en annan sak, mina grannar i gbg var antingen skraja för mig eller vana vid att jag inte var medlem i hälsnings och övriga normer-samhället
    live and let live

    du och jag borde ju shoppa!! inzi och anna på stan
    det enda som är fel med den meningen är att jag anar att du är långsammare shoppare än vad jag är
    jag gillar ju inte vara bland folk överdrivet mycket och provrum är nogo för mig, så tidseffektivitet krävs
    ska se om jag hittar länkar på senaste fynd

    fick den här av martin
    http://www.shock.se/Klaeder/35790-Girls-Tee-Slash-Back-Crime.htm

    och köpte denna till mig själv att 'mysa i' jag är lite defekt

    http://www.shock.se/Klaeder/35508-Dress-KP-Heartclaw.htm


    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, de grannar som känner mig är inte rädda för mig, även om de vet att jag inte är att leka med när jag blir förbannad. Det är de andra som har förutfattade meningar.. :)

      Vi är väl lite knepiga du och jag, fast på ett charmigt vis!
      Jag sätter inte min fot i ett provrum! Jag trivs så bra med att shoppa på Ellos när det gäller sånt.. Fick precis ett sms om att mitt första paket från Ellos har landat på kiosken.. Men vicken söt panda! Jag har väl aldrig varit så intresseradd av kläder sådära, det är mest jeans när det inte är mysbyxor och praktiska luvtröjor. För att inte tala om hur tråkig jag är när det gäller skor! Det går inte att gå ut med hund i nån slags klack ju.. Jag är ganska tråkig och praktisk över lag.. :C Förutom när jag inte är det. Ah, du vet..

      Radera
    2. jag älskar kläder när jag hittar de som är gjorda för mig
      och shock har dem ju, så jag sitter här lite förvirrad över hur kläder och depression går ihop ;p
      men det triggar iaf att duscha och visa mig fin för martin och det är nog inte helt ont trots att jag sen mina buddhistiska år försakat överdrivet ägande
      shock har såna linnen som tar fram tatueringar och det är bra, tatueringar ska inte döljas, jag är så effin ytlig ibland men har man tatuerat sig så är man fåfäng - end of story

      Radera
    3. jag tycker du kan ha på dig denna runt dina grannar
      http://www.shock.se/Klaeder/T-shirts3/32694-Girls-Tee-Cheshire-revenge.htm
      så de känner av ditt humör för dagen

      Radera
    4. Haha, den var jättesöt med cheshire-katten, eller en variant av den.

      Men jo, man känner sig ju inte fräschare för att man lallar runt i halvdana kläder! Men jag ska visa hur tråkigt jag shoppar.. :P

      Radera
    5. tyckte att chesire passade dig just för att det skulle ge dina grannar 'jag vet något som inte ni vet' känslan
      det är ju den du är, katten i alice i underlandet.. spooky men söt

      Radera
    6. :D Helt rätt! Ah, nu har jag postat mitt shoppande, känner mig så sjukt tråkig när du visat upp dina glammiga kläder..

      Radera