onsdag 22 april 2015

Weird old shit.

Jag har hittat saker som gör mig glad. Det var ett ganska långt tag sedan jag kände mig exalterad över saker på det här viset. Att shopping är en del i det gör säkert sitt.

TACK SÅ JÄVLA MYCKET FÖR ATT DU RADERADE ALLTING JAG SKREV DATORJÄVEL! 

SLUTA MARKERA SKIT!

I alla fall. Jag har köpt en gammal bok. Först sa jag till mig själv "men den är ju bara två hundra år gammal.." och sen hörde jag mig själv och tänkte att två hundra jävla år är inte fy skam?! Jag tycker att jag fick den till ett oförskämt bra pris också, endera har jag gjort ett fynd eller så har jag betalat för nåt som ingen annan vill ha. Jag är ju totally noob på området "old weird shit". Min fina första gamla bok borde dyka upp imorgon. Happeh. 

Jag köpte en grävling till mig själv i födelsedagspresent. Ett grävlingskranium. Jag älskar min grävling! I total surprise fick jag även ett rådjur(skranium) i present från min andra halva. Hon är sjukt sneaky, och jag älskart. 

Och så målar jag, det har jag inte sagt till er.. Jag har målat ett bord, och en Billy, och nu håller jag på med mitt andra lilla bord. Svart, svart som natten. Och min själ. Mest som mitt hår faktiskt.. 

Så ja. Såäre. 

Vad gör ni?


1 kommentar: