onsdag 17 december 2014

I mejded tis fo u.


Varför bloggar jag inte?? Jag vet inte.. Det är inte för att livet är sämre än sämst, oftast inte i alla fall, och det är inte för att det är bättre än bäst. Idag har i och för sig varit en ganska bra dag. Jag har städat det som jag skulle ha gjort i måndags och tisdags, jag har äntligen lyckats tvätta min fina matta som jag fick förra året, orenheten av den gjorde mig gråtfärdig av ångest, men nu hänger den på tork i badrummet och min rygg höll. Dessutom har jag fått ny färg i håret och sånt som är brukligt på onsdagar. Also ansiktsmaskat, som jag illustrerat i kollaget ovan. Folk har gett mig komplimanger för den bilden på facebook, vilket jag tolkar som att jag borde täcka mitt ansikte i lera lite oftare? Tack.. Liksom. 

Som ni ser så mår alla små håriga troll bra, och jag vomerar smycken på löpande band inför jul. 

Jul. Ni vet. 

Papps ringde och ville göra om förra årets julfireri. Fine, tänkte jag. Jättekul. Kan du göra gotländsk saffranspannkaka, sa jag, det kunde han, sa han. Men, förra året så visste jag inte att nästan alla skulle komma, och därför hade jag exakt noll julklappar att ge ut när jag fick julklappar och jag kände mig jävligt dum. Not cool. At all. Nu får ni armband. Gilla mina armband. Biches. 

Vi borde göra det här oftare hörrni... Men jag måste bädda ner mig och försöka sova, imorgon har jag väldigt mycket att göra. 

Hur har ni det? Vad ska ni göra till jul? Vad har ni på er?

4 kommentarer:

 1. Kul att höra några ord från dig! Vi har väl samma skrivsyndrom antar jag. Känner mig rätt 'färdig' liksom. Ordbajsat nog :-) Önskar dig en god jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet inte vad problemet är. Däremot vet jag att framtida jag kommer att svära över nutida jag för att vi inte har en aning om vad vi har gjort under tiden vi inte har bloggat. :(

   Radera
  2. Det är egentligen därför man behöver skriva dagbok. Eller kanske en dagbok/video. Det är för jävligt när någon frågar :"minns du när vi....."
   Äh, shut up liksom, jag minns inget så fråga någon annan.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera