söndag 5 januari 2014

Min kreativitet

Jag var ganska desperat efter julhelgen, helt enkelt. Det är inga roliga saker att skriva om, men för att slippa tänka på mitt miserabla liv och vem som ska städa upp efter mig när jag dör av nånting och katterna börjar äta på mig eftersom att ingen saknar mig på flera veckor och så vidare så beställde jag lite grejer. Min vän Y bjöd för länge sedan in mig i sin grupp på fejjan där det handlas med sånt här, och jag tog mod till mig köpte en del av en kvinna där. Sen hittade jag en internetshop som sålde snören och köpte 20 meter. 


Som ni ser på den fucking glasklara bilden så hann jag även shoppa till mig en reservdel till telefonen och en ny laddare eftersom att det inte kändes säkert att ha en laddare där innerkablarna stack ut placerade i sängen på natten. På tal om att spontan-dö och ingen saknar en förrän det börjar lukta i trappen. Det gick sådär, jag monterade isär saker och monterade ihop saker och märkte att jag varken hade ljud eller wifi. För sånt satt tydligen i mittenramen. Det stod det inget om.. En snabb sökning klargjorde att jag skulle behöva köpa en ny högtalardel (den var ordentligt fastlimmad i original-mittenramen) för nittionio kronor. Yolo, tänkte jag, och slet båda mina mittenramar i bitar. Jag är fett nöjd med mig själv. 

Dygnet är på svängning eftersom att jag i alla fall mår lite bättre när jag kan sova. Inatt har jag beställt mer delar från internetshoppen eftersom att jag inte tänkte på att köpa lim och det inte finns nåt på ica. Y frågade om det kanske fanns fler butiker i min stad, och det kanske det gör, men jag vill inte åka nånstans. Speciellt inte ensam. Och jag har inga vänner som delar mina intressen. Och kommer aldrig att få några för att statistiskt sett binder man inga djupare relationer i min ålder så. Whatever. 

Jag tar beställningar om nån är intresserad av ett armband. Och de där är till salu, förutom det med rosa döskallar såklart. 

1 kommentar:

  1. Åhhh vilka snygga armband, jag är verkligen en sucker för armband och samlar på dom.

    Det är dock trist att "vänner ska komma och gå", det är väl dom man tycker ska stanna kvar... :(

    SvaraRadera