onsdag 30 oktober 2013

Onsdag

Onsdagar är ego-dagar. Det betyder inte att de är mindre svåra att komma till skott med..

Jag köpte ansiktsmasker nere på Kicks när jag var hos tandläkaren, innan tandläkaren rättare sagt och därför levde jag fortfarande i illusionen att jag hade råd med ansiktsmasker. Jag var ute efter de där engångs-maskerna som de bland annat har på Rusta, men Kicks hade nåt egen variant på sådana. Jag är inte nöjd.. Jag vet inte vad det är för något i dem, men ögonen tåras som om jag hackade lök, det är inte speciellt avslappnande!

Jag köpte ett eos läppgrejs också, och det är jag mer än nöjd med!

Igår kom glossyboxen, den verkar vara awsome!

Skyddsplasten på kameran är repig, det syns speciellt på närbilder, sorry.. 
Saltvattenspray från Kérastase, jag gillar deras produkter, jag fick en hårolja tidigare som jag älskade, och sprayen luktar jättegott. Jag har funderat på det här med saltvattenspray förut, men liksom inte orkat göra nåt mer än så..

Garnier primer, optical blur, vem fan behöver inte en blureffekt?? Den var grötig och lägger sig som ett mycket mjukt och mycket lent lager på huden, säkert inte hälsosamt men vafan..

Elizabeth Arden "optimizing skin serum", jag förstår det som att det är en hudkräm, bla bla a-vitaminmolekyler och så vidare, men i den lilla informationsbroschyren (fancy) så läste jag nåt om rengöring, men jag skummade bara över texten så jag kan ha fel. Jag vet inte, jag är lite förvirrad över vad det är och har därför inte testat den.

Océane Make up remover pen. Tydligen en "innovation", en liten suddmoj med stift och makeup remover. Ptja, jag är extremt duktig på att kladda runt smink så det blir säkert bra.

Sheer cover  Lip to lid highlighter. "Denna bronzer/highlighter.." och där var jag förvirrad. En produkt kan väl inte vara bronzer och highlighter? Eller beror det på vem man sätter den på? På min albinohud är den i alla fall en bronzer, med extremt mycket guldglitter.

10 kommentarer:

 1. Egodagar borde alla ha! Jag har hydagar när jag mår någorlunda bra, iaf bättre än kass. Blureffekt låter ju excellent. Betyder det att ingen behöver se hur dålig hy man egentligen har? Serum vet jag iaf vad det är, det använder jag ofta, men inte alltid. Mest på natten när huden kan tillgodose sig näring lite bättre. På dagen handlar det mest om skydda huden. Serum lägger man på huden under natt/dagkräm (jag har den under nattkräm), men inte nära ögonen så länge det inte är ett speciellt ögonserum. Visst är det fåniga eller skrattretande namn de har, innovation, eller patenterade "hydrasplash" (en jag har här hemma). Får de inte sålt sina produkter annars?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Passar Garnier optical blur 5 sec primer mig? Ja, om du önskar en snabb lösning för att dölja ålderstecken: rynkor, porer, oregelbundenheter, och du samtidigt vill göra huden matt. Nu tar det bara några sekunder att få en slätare, strålande och synligt vackrare hy." SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!! :D Den fyller väl igen allt och reflekterar ljus så att det som inte går att släta över inte syns så mycket..

   Jo, det är nog ett serum, och "instruktionsboken" som låg i kartongen var nog mer en lista över deras produkter tror jag nu när jag skummade över den igen, på tusen olika språk dessutom.

   Jag älskar att plocka sönder reklamspråk, tomma ord som låter bra och hur de spelar på osäkerheter och rädslor hos människor. Youtube har fått för sig att jag är gravid och bombarderar mig med reklam om hur viktigt det är för mig att inte ha högt blodtryck under graviditeten och om jag bara KÖPER ClearBlues blodtrycksmoj så är det så mycket SÄKRARE för mitt ofödda barn. And so on..

   Radera
  2. btw, i december tycker jag du och jag avslöjar för varandra vilja vi utnämner till 2013 års hudvårdsprodukter
   låter inte det som fånigt girlie funny fun fun?
   du kommer baxna över mina grejer

   Radera
  3. Jaaaa!!!! Awsome! Men vilka kategorier ska vi ha då? Spontant så är mina två missbruksprodukter hudkräm i alla dess former och läpprodukter..

   Radera
  4. Min största är definitivt hudvård - ansikte, på andra plats är nog smink, allmänt.. det är verkligen lite jämfört med hudvård men jo, jag letar en del efter bra smink som inte fuckar up ansiktet och som ändå är bra som fan. Lättsminkad men bra. Äh, jag älskar skönhet, det ligger i störningen BDD hehe, men jag tittar inte i spegeln för ofta, det ska man inte göra och då är det hanterbart och jag är som vilken girlie girl som helst. Jag köper mycket läppbalsam också, men det kostar ju inte så mycket så jag vet inte om det ska ha en kategori. Jag har nog redan en favorit sedan flera år tillbaka och jag inte hinner hitta en ny till december så vet jag inte om jag tycker det i sig är en kategori. Det kan iofs ingå i hudprodukter eftersom det är vårdande. Det här kan bli blodigt allvar. Showdown! Du är väl 2 år yngre? Så vi ligger på samma sorts hudvårdsprodukter i stort sett. Jag har blandhy. Känslig hy runt ögonen, och fräknar trots att jag är halvblatte. Crazy mix.

   Radera
  5. Jag är nog bara ett år yngre men nu tycker jag att vi slutar prata om sånt! :P

   Vafan, du är ju helt girly! Menne, ska vi ha kategorier eller typ "fem bästa grejerna över huvud taget i år"? Jag vill ha kategorier, ska kika om det finns nån mall.. Gomorr..

   Radera
  6. Nja, det är jag nog inte, jag är ganska boyish. Men egentligen ska man inte sätta hudvård i kvinnofack, vi lever i moderna tider och behöver inte tala i gamla heteronormativa begrepp längre. Även om det känns girlie ;p

   Radera
 2. Usch, tandläkare låter INTE kul. Fyfan... hatar dom. Men man måste ju.

  Att ha en egen dag låter som en bra ide, det ska jag nog också införa.

  Jag mår bättre men inte bra, tack för om tanken och jag har inte blåst bort :)

  Kramar till dig

  SvaraRadera