söndag 13 oktober 2013

Gomorron

De nya skorna verkar awsome, de är fluffiga och varma på insidan, och jag hoppas att sulorna är bra. De är såklart helt i fuskmaterial, jag använder inte skinn och päls. Isfläckar finns det i och för sig inga sulor som är bra på, men dem får vi helt enkelt försöka undvika. Det gröna linnet (jag är helt färggrann ibland) kommer först i november men jag hade redan ett svart så jag vet att de är supersköna. De är på 25% rabatt nu förresten, det var de inte när jag beställde. Maskaran var helt över förväntan, jag har till och med sovit med den (jag skulle bara blunda en liten stund) och det mesta satt kvar, efter en snabb upprensning under ögat så kunde jag gå ut utan att skämmas också. 


Jag har vänt dygnet rätt bra nu, vi vaknade strax före fyra tror jag. Men jag är ändå trött, det är antagligen för att jag känner mig stressad och vill sova bort mina bekymmer. En jättemärklig reaktion, men inte ovanlig.

Jag måste gå till affären idag, min magkatarr är bråkig och jag tror i alla fall att såna där bacill-produkter hjälper även om jag läste för inte så länge sen att det inte finns några bevis för det. Jag testar hellre det än att jag köper mediciner, efter att jag faktiskt satte mig och sökte på de märkliga orden på innehållsförteckningen. Baciller kanske hjälper lite långsammare och lite mindre, men det är bättre än fucking lut. Och löss.

Jag känner inga direkta reaktioner utav att jag trappat ner lamotriginet, det är två veckor sen nu. Kanske positiva saker då, jag har inte mått så illa. Jag bör nog ta upp saken med min sköterska när jag träffar henne, jag hade en tid i förra veckan som jag avbokade men fick en ny tid i veckan som kommer.

Jag peppar mig själv lite för att åka ner på stan imorgon. Själv. Leg:et ni vet och lite annat som jag har tänkt köpa sedan mars när jag var ner på stan sist. Jag vill inte åka själv men sist jag sa nåt om det så fick jag ett "det klarar du säkert" istället för ett erbjudande om sällskap. Så. Yolo. Jag åker säkert inte imorgon, men det är bra att börja förbereda sig mentalt, haha.. Det är väl inte hela världen om jag måste be Papps komma och identifiera mig heller.

Det råder fortfarande isolering här hemma, och det är fortfarande rätt skönt. Jag har ingen lust att ta kontakt även om jag kanske inte skulle avvisa den.

Datorn har avancerat i sina dödsryckningar. Nu handlar det mer om hjärt och lungräddning, jag bankar och blåser och den hostar till och fungerar tills den stängs av eller somnar och så börjar vi om igen. Exet föreslog att jag skulle stoppa den i frysen i en halvtimme, väl inplastad, och att det skulle fungera lite som ett elektronik-spa. Jag är väldigt skeptisk, men snart har jag heller inget att förlora på det.Titta på den här skönheten! Risken finns att jag istället tar mina sparade krispengar och åker ner till Netonnet och hämtar den imorgon.. Som en pre-belöning liksom? 

1 kommentar:

  1. Åh, snygga skor.. Jag behöver verkligen köpa nya skor till vintern alltså.

    Eller hur, visst tappar man bort sitt "jag" tillslut igenom alla mediciner och diagnoser? Vad är jag? Det är en svår, svår fråga.

    SvaraRadera