lördag 3 augusti 2013

Would you have sex with a serial killer?

Jag gick med i en sån där dejtinggrej, jag gör det med jämna mellanrum och kommer snart underfund med att jag inte är så förtjust i folk och så tröttnar jag. Men den här har en massa spännande frågor! Jag tycker att jag är relativt normal, eller att jag har en ganska bra värdegrund liksom. Ganska vettig. 

En av frågorna gäller alltså vare sig jag skulle ligga med en seriemördare eller inte.. Jag vet inte, jag känner att den inte är helt självklar den här frågan. Om herr (jag gillar pojkar) Seriemördare är hemlig och inte har kommit ut som seriemördare så är det ju inte ett aktivt val för mig, så att säga. Chansen att herr Seriemördare är någon slags psykopat är ganska hög, och skulle jag ligga med en psykopat? Det har väl hänt.. Men om jag inte vet att han är en seriemördare, räknas det då? Skulle jag ligga med herr Seriemördare om jag visste att han hade ihjäl folk till höger och vänster? Nä, nä, det skulle jag nog inte. Skulle jag hälsa på herr Seriemördare i fängelset efter att han är dömd och inlåst (förhoppningsvis), och skulle vi i sådana fall ha haft en relation innan? Jag är rätt säker på att "seriemörderi" skulle vara en dealbreaker för mig, och att jag inte är sugen på galonsäten och papperslakan. 

En annan fråga rör hur jag (eller min potentiella partner) skulle reagera om vår första dejt avslutades med att han (i mitt fall då) säger "jag tror att jag älskar dig"... Sweet eller scary? Skämtar du med mig?!?! Scary, scary as fuck!! Men här har många män svarat att det är sweet? 

Massor av frågor rör religion och homosexualitet, det är en amerikansk sida antar jag, men jag blir inte jätteförvånad över att folk tycker att homosexualitet är en synd och att gud är det viktigaste i deras liv.. 

"Imagine you´re on your way home after a very successful first date, when your date suddenly speeds up to tray to hit an animal crossing the road. Is a second date in your future?"

Vad säger ni? Hur skulle ni svara? 

Jag slutade röka för en vecka sen förresten, det går fint, fast jag är rastlös och aningens manisk men saker blir i alla fall gjorda på ett sätt som de fan inte har blivit på väldigt länge. 

2 kommentarer:

  1. Alltså, vilken konstig fråga egentligen om man kan tänka sig att ha sex med en seriemördare, hah. Lite underhållande... :)

    SvaraRadera