onsdag 24 april 2013

Anna hjärta Kenny

Kenny verkar ha nio liv, och jag är så glad för det!

Häromdagen, jag minns inte när för jag har typ inte gjort nåt annat än att stalka folk de senaste dagarna, så ville han inte vara med igen. Jag tänkte att nu var det väl slutet för oss.. Han stod där han står och jag funderade på om jag typ skulle få elchocker eller nåt om jag tog i honom. Jag tog tag i det idag, eftersom jag inte riktigt har så många rena trosor kvar, jag la utblåsslangen (ser jag ut som en jävla tvättmaskinsreparatör, inte vet jag vad det heter) på golvet så han tömdes på vatten, kollade hans lilla lucka och fann inget mystiskt alls. Jag la i mina små mattor igen för att testtvätta, och helt plötsligt funkade han!! Sen tvättade jag en hög med handdukar, och en hög med hoodies, inga problem alls!

Kenny har än en gång trotsat döden och jag hoppas att han lever i all evighet! Och nej, jag kom inte ihåg att jag skulle tvätta trosor nej.. Men vi har ju alla den där högen med fultrosor som man inte vill använda.

Idag fick jag nya Illustrerad Vetenskap! Jättekul, eftersom jag hade tre oöppnade redan.. Jag har i alla fall plöjt igenom den jag fick idag under dagen, det handlade bland annat om bakterier. Vi har en större flora med bakterier i våra hem än vad det finns i regnskogen, bara så ni vet. Det finns samma bakterier i sovrummet (sängen) som det gör i badrummet (toalettstolen). Sov gott!2 kommentarer:

  1. När jag var barn fick jag gamla elvispar och annan elektronisk utrustning av släktingar för jag tyckte det var så roligt att skruva isär dem och se hur de var byggda.

    Mitt problem var dock att varje gång jag skulle sätta ihop dem igen hade alla delar växt och passade inte längre ihop och framför allt fick delarna inte plats i skalet längre.

    Så på din fråga om linsskyddmojjen på telefonen så går det säkert att byta ut den men jag vet inte hur och har ingen aning om vilka delar som behövs. Sorry.

    SvaraRadera