tisdag 29 maj 2012

En kopp kaffe.

Jag är en sån där som faktiskt svarar på "hur mår du?".. Inte alltid, men ibland. Ganska ofta till lixom fel personer kan jag känna.. Slutade med att jag är uppbjuden på kaffe "om jag vill" hos grannen högst upp. Nä, inte hos Ryssen tyvärr, det hade jag kanske velat, om jag trott att jag fått ur mig nåt vettigt i hans sällskap.. Känner mig som en idiot varje gång jag möter honom och säger "hej", som värsta fjortisen..

2 kommentarer:

  1. haha, jag är alldeles för ofta helt omedveten om att jag svarar exakt som det är, att livet inte är vad jag tänkt mig och inga värktabletter hjälper mot huvudvärken. men jag är nog tyst om mitt mående om ingen frågar å andra sidan
    du verkar hälsa på dina grannar iaf?! =)
    så långt kom jag knappt på 8-9 år
    usch usch usch kontakt är så jobbigt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, och så står folk där som frågetecken och vet inte riktigt vad de ska svara angående mitt skitliv! Jo, vi har ganska bra grannskap här, det är trevligt för det mesta men skitjobbigt när man inte ens orkar se sig själv i spegeln, ännu mindre se på andra människor. Det är väl den enda orsaken till att jag tvekar inför att flytta, såna här grannar får jag nog aldrig mer.

      Radera