måndag 16 april 2012

Måndag!

Naturligtvis var Måndagskören här! Och jag har slängt min måndagssäck! Noterade dock att de verkar ha tömt soporna idag redan, och det sätter ju lite käppar i min rutin. Vi får se om det var en engångshändelse eller om de ändrat sitt schema..

Jag har också varit på både apoteket och Ica. Idag kom jag ihåg att köpa blekning, och jag ska ta tag i håret nån dag här i veckan. Kan vara bra att börja med att tvätta det..

Fick ett sorgligt besked om att grannens lilla katt fått somna idag.. Jag blir så ledsen, och ännu ledsnare för att jag har min katta i färskt minne. Jag har varit kattvakt åt det där lilla trollet flera gånger, och hon kommer att fattas oss alla. Det är inte ett dugg jävla roligt när djuren blir sjuka, och hur ska man veta att hela systemet har lagt ner för att de lämnar några kulor mat i matskålen? Jag åkte till veterinären en gång med min första hund och det visade sig att han slagit sig i huvudet och fått en bula, inte ögoncancer som jag fick för mig att det var när jag läste i mina böcker.. Ja, de skrattade lite åt mig. Sorgligt och eländigt är vad det är..

Nu ska jag lägga mig och titta lite på Game of thrones, mysa med min hund och min lilla sovrumskatt som börjar bli gammal och stundvis är en mycket liten kattunge som måste sova på min arm. Och vara glad för att hon är frisk, ska jag.

4 kommentarer:

  1. Ja vad sa de, 800 journalister från hela världen!
    Men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är lite... Vulgärt? Att flasha ut hela rättegången live.
    (Inte för att jag kan låta bli att titta, meneeeh)
    Dessutom blir jag lite vrång och tycker nånstans att han inte ska få det nöjet att få så mycket gratisreklam för sin egen ideologi - vilket är precis vad han vill ha.

    SvaraRadera
  2. ps. Dessutom hörde jag att hans eget tal imorgon INTE ska få sändas? Är det sant? D.s

    SvaraRadera
  3. Game Of Thrones - Mkt bra serie.
    Hej,
    Jag kan inte somna.
    Heddå.

    SvaraRadera
  4. Tråkigt med kissen. :-(

    SvaraRadera